x, y en z

Elke marketingspecialist zal u vertellen: als je klanten benadert, begin dan niet over jezelf.

Wel, we zijn eigenwijs en doen het toch. We willen u om te beginnen namelijk graag vertellen hoe u onze naam uitspreekt. planz spreek je uit als ‘Plan-zet’. Die naam zegt iets over wat wij doen. Want onze wereld is om te beginnen een 2D-wereld. Een wereld van bouwtechnisch tekenen én grafisch ontwerp – een wereld die zich afspeelt in twee dimensies, op de x-as en de y-as als het ware. Maar het is ook een 3D-wereld, een wereld van virtuele maquettes en 3D-animaties - de wereld van de z-as dus.

Ziet u welke perspectieven dat voor u opent? Wij verzorgen om te beginnen het technisch tekenwerk voor bouw- en productieomgevingen - dat is onze specialiteit. Maar daarnaast visualiseren wij bijvoorbeeld uw bouwplannen, niet alleen in prachtige brochures, maar ook in artist’s impressions, virtuele maquettes en 3D-animaties. U kunt het volledige proces veilig in onze handen leggen.

In de praktijk zal blijken

‘Veilig’ in onze handen leggen? Ja, veilig. Want planz is deskundig en heeft veel ervaring met ontwerp en engineering. Dat zult u zien als u ons portfolio bekijkt. We zijn bovendien een kleine organisatie die flexibel opereert. Daarnaast werken we samen met vaste specialisten – architecten, topografen, engineers en designers – die weten wat ze doen. Dankzij onze lage overheadkosten bieden wij u topkwaliteit in een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

Maar er is meer, natuurlijk. Deskundigheid en kwaliteit – daar begint het mee. Maar creativiteit is ook belangrijk voor planz. Creativiteit die tot uitdrukking komt in industriële vormgeving, in de huisstijlen die we maken, de websites, de presentatiefilms en de fraaie 3D-animaties.

We begonnen met onszelf en eindigen met u. The proof of the pudding is in the eating, zeggen de Engelsen. ‘In de praktijk zal blijken of het goed is.’ Neem contact met ons op en kijk zelf of wij zo goed zijn als we denken. We verheugen ons op uw telefoontje.